Årsberetning 2018/19

Beretning for 2018/19 for Skovbakken Veteranidræt 12. marts for perioden 13. marts 2018 til 12. marts 2019.

Velkommen til årets generalforsamling, som med glæde igen er vel besøgt.

Siden sidste generalforsamling har der været idræt 66 gange, fordelt på tirsdage med start kl. 10.30 og torsdage kl. 11. Dertil kommer, at såvel volley- og badmintonspillere har købt ekstra haltid i maj, juni og volley i december måned!

Bestyrelsen har holdt 6 bestyrelsesmøder og har været repræsenteret på HB-møderne. Som noget nyt afholdes møderne hos de enkelte afdelinger. Indtil videre har det været en succes. Skovbakken var vært ved årets nytårskur, som forinden bød på en basketballkamp.

Pr. 1. januar er der registreret 300 medlemmer, fordelt på 178 kvinder og 122 mænd. Disse tal er indberettet til Aarhus Kommune og det Centrale Forenings Register. Bestyrelsen har vedtaget en hensigtserklæring om et medlemstal på 300 medlemmer. Efterhånden er torsdagsholdet vokset så meget, at vi osse der er nødt til at sætte en midlertidig stopper for tilgang. Rigtig mange vil gerne være med om tirsdagen, så vi har et problem med den voksende kø!

Foreningen har modtaget et kommunalt tilskud på 19.461 kr. som bruges til honorarer og lokaleleje.

Gymnastikken har i indeværende år været ledet af vores dygtige instruktører, Gunnar om tirsdagen og Lene om torsdagen, så stor tak til dem.

Som vanligt har børnebørnene været inviteret med til idræt i efterårsferien og i vinterferien. For andet år i træk var børnebørnene inviteret i Springcentret, og det er en sand fornøjelse at se de mest modige bedsteforældre kaste sig ud i måtterne. Lene inviterede så osse til gymnastik i hal 1 og udfordrede børnene til at løbe om kap. Hun kan være sikker på, at der er tilhængere til næste år! Stor tak til Lene og Springcentret.

I samarbejde med DAI blev der i starten af februar afholdt en testdag, og rigtig mange veteraner fik konstateret, at det nytter noget at gå til gymnastik!

Målet udkommer 4 gange årligt med Tonny Johansen og Nina Møller som redaktører. Alle vore aktiviteter er beskrevet. Derudover har vi en hjemmeside, hvor Knud Ditlefsen redigerer flittigt. Stor tak til alle tre.

Kontingentindbetaling. Girokortene bliver udleveret inden vi slutter sæsonen i maj. De kan betales via netbank eller kontant i hallen.

Ud over idrætten er de sociale arrangementer et væsentligt element hos Veteranerne i Skovbakken. Når vi er færdige med idrætten, er der rigtig mange der går i Cafe Upstairs for der at købe et par stykker smørrebrød og drikke en øl eller en kop kaffe. Smørrebrødet tilberedes på skift af frivillige madhold en til to gange i løbet af en sæson, og alle melder, at det er en positiv oplevelse.

Forårsvandreturen gik til Rebild Bakker, hvor man kunne gå sig til varmen trods en bidende vind. Efterårsturen gik fra Bønnerup til Gjerrild og Sostrup Slot.

Afslutningsudflugten gik til Kongernes Jelling, hvor vi blev introduceret til de nyeste historiske teorier. Bagefter var der lækker buffet på Hopballe Mølle.

Sang- og foredragseftermiddagen blev dels udfyldt af vores sangpianist suppleret med et foredrag af Helle Holvad fra Rude Strand, som gjorde god reklame for de mange spændende aktiviteter de har.

Den traditionelle bowling turnering blev gennemført midt i november, men flere har givet udtryk for, at de gerne vil gå til gymnastik, så spørgsmålet er, om vi skal flytte arrangementet til onsdag?

Året blev afsluttet med den traditionelle julefrokost, hvor toastmaster Carl Erik styrede os igennem eftermiddagen med mad, amerikansk lotteri og siden dans til Ole Vendelbos musik. Han havde i år medbragt Elvis.

Glemmes skal heller ikke Veras vandreture i Risskov i sommermånederne og turen til Vilhelmsborg i august, hvor de glade deltagere nød den medbragte mad inden forestillingen.

Som I kan høre, sker der meget i vores forening. Rigtig mange giver et nap med. Ingen nævnt – ingen glemt, men hvor er det skønt at opleve den store flok af glade og positive mennesker i vor forening, Skovbakken Veteraner!

ÅrsregnskabReferat generalforsamling 2019
Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X